Brad Pitt i George Clooney prošetali Venecijom, privukli su poglede obožavateljica

Foto: Profimedia

Brad Pitt i George Clooney prošetali su zajedno Venecijom te su, obučeni u elegantna odijela, privukli poglede svojih obožavateljica. Provozali su se i venecijanskim kanalima. 

Clooney i Pitt imaju odličnu kemiju ispred kamera, a zadnji put su surađivali 2008. godine kada su se pojavili u filmu Spaliti nakon čitanja (Burn After Reading). Zajedno su glumili i u tri nastavka franšize Oceanovih jedanaest (Ocean’s Eleven).

Sada će predstaviti novu akcijsku komediju Wolfs. Clooney je u filmu utjelovio profesionalnog kriminalca čija je zadaća prikriti zločin visokog profila. No, kada se na mjestu zločina pojavi Pitt, koji je angažiran za isti posao, dva vuka samotnjaka moraju udružiti snage.

Brad je u Veneciju došao u društvu 26 godina mlađe djevojke

Podsjećamo, Brad je sa sobom u Veneciju poveo 26 godina mlađu djevojku Ines de Ramon. Snimljeni su u društvu Clooneya i njegove supruge Amal. Svi su bili sjajno raspoloženi i paparazzi koji su ih slijedili nisu im, čini se, nimalo smetali. Fotografi su ih snimili tijekom vožnje Venecijom dok su putovali u restoran, gdje su zajedno večerali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.