Brad Pitt ili Ben Affleck? Gwyneth Paltrow otkrila tko je bolji u krevetu

Foto: EPA

Glumica Gwyneth Paltrow bila je u vezama s nekim od najvećih imena u Hollywoodu, a prošle godine otkrila je tko je, prema njenom mišljenju, najbolji u krevetu. Prilikom gostovanja u podcastu Call Her Daddy usporedila je svoja dva bivša dečka, Brada Pitta i Bena Afflecka. 

Naime, Paltrow je s Pittom bila od 1994., no zaruke su raskinuli 1997. godine jer je s 24 godine smatrala da je premlada za brak. Nakon toga je bila u trogodišnjoj vezi s Benom Affleckom. 

"Brad je romantičniji"

"To je stvarno teško", rekla je nakon što ju je voditelj upitao tko je od njih dvojice bolji. "Brad i ja smo imali veliku kemiju, bio je ljubav mog života u to vrijeme", objasnila je, a zatim dodala: "Affleck je bio tehnički izvrstan."

Također ih je pohvalila da se "dobro ljube", ali da je Brad Pitt malo romantičniji od Bena Afflecka. Međutim priznala je i da ju je Affleck više nasmijavao iako su, kako je rekla, bili skloniji svađama. 

Prisjetila se zaruka

U drugom dijelu intervjua glumica se prisjetila kako ju je Pitt zaprosio 1996. godine.

"Bila je noć i bili smo na balkonu kuće koju smo unajmili u malom gradu u Argentini", rekla je. "Voljela bih da se točno sjećam što je rekao. Bilo je fantastično, bila sam oduševljena. U tom trenutku bila sam iznenađena, to se dobro sjećam. Imala sam samo 24 godine", prisjetila se. 

Priznala je da je njihov prekid bio "stvarno težak", ali "pravi potez u tom trenutku".

"Ne mogu vjerovati da moja kći ovo sluša", zaključila je na kraju. 

Nedavno proslavila 6. godišnjicu braka

Inače, Gwyneth je nedavno proslavila 6. godišnjicu braka sa svojim suprugom Bradom Falchukom. Tim povodom objavila je fotografiju na Instagramu. Na fotki ona i Brad sjede na dasci za veslanje i razmjenjuju poljupce, a u opisu objave napisala je samo: "6."

Gwyneth i Brad su se vjenčali u New Yorku 29. rujna 2018. Upoznali su se još 2010. na setu serije Glee. No njih dvoje nisu počeli izlaziti sve do 2014.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.