Brad Pitt viđen na snimanju novog filma koji je ušao među 10 najskupljih u povijesti

Foto: Profimedia

Brad Pitt iznenadio je sve prisutne na stazi Formule 1 u Meksiku, gdje je snimao scene za svoj najnoviji film F1, koji bi u kina trebao stići tijekom ljeta 2025. godine. Na trkaćoj stazi se pojavio tijekom kvalifikacija za Veliku nagradu Formule 1, a trenutak kada je s glave skinuo prvo kacigu, a potom i zaštitnu potkapu, izazvao je veliko uzbuđenje svih prisutnih.

Glumac je nakon toga mahao i pozdravljao oduševljene gledatelje. U jednom trenutku protrčao je stazom noseći meksičku zastavu u rukama. 

Film je ušao među deset najskupljih filmova u povijesti

Film F1 govori o vozaču Sonnyju Hayesu, koji je nakon teške nesreće morao otići u mirovinu. Desetljećima nakon što se umirovio izlazi iz mirovine i natječe se protiv najjačih u timu s mladim vozačem. Još uvijek nema trailera za nadolazeći film, međutim teaser je premijerno prikazan na British Grand Prixu.

 

Prava za snimanje filma je otkupio Apple. Film će režirati Joseph Kosinski, redatelj Top Gun: Mavericka, a glavni producenti bit će Jerry Bruckheimer i sedmerostruki F1 prvak Lewis Hamilton. Najnovije informacije govore kako je budžet premašio 300 milijuna dolara, čime je ovaj film o Formuli 1 ušao među deset najskupljih filmova u povijesti

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.