Brat Simona Cowella otkrio: Liam nikada nije prestao voljeti Cheryl

Foto: EPA

LIAM Payne "nikada nije prestao voljeti Cheryl nakon njihovog prekida", rekao je brat Simona Cowella, Tony Cowell. Dodao je i da će ovo biti jako teško razdoblje za pjevačicu Cheryl Cole.

"Imao je 16 godina kad sam upoznao"

Tony je za Closer Magazin rekao: "Liam je imao samo 16 godina kad sam ga upoznao iza pozornice na X Factoru 2010. godine. Nikada neću zaboraviti koliko je bio otvoren i iskren. Uvijek je imao ogroman osmijeh na licu. Već tada je imao tihu zrelost. Naša obitelj poznavala je Liama toliko godina. Uvijek ću se sjećati kako se trudio razgovarati s našom pokojnom majkom, Julie, kad bi bila u Simonovoj garderobi."

"Da, slava je uzela danak na njegovom mentalnom zdravlju, ali ostao je ljubazan i pažljiv te nevjerojatan prijatelj mnogima, kao i prekrasan otac svom sinu Bearu. Liam je bio odlučan u namjeri da zadobije Simonovo odobrenje na X Factoru. Očajnički ga je htio impresionirati. Svi smo shrvani. Suosjećam sa Simonom također. Sastao se s Liamom prije nekoliko mjeseci, kad je Liam doveo Beara kod njega u Cotswolds, i Bear se igrao s njegovim sinom Ericom.

"Suosjećam sa Cheryl. Ne mogu zamisliti njezinu bol"

Također suosjećam sa Cheryl, jer znam da Liam nikada nije prestao voljeti nju i Beara. Bit će joj jako teško. Ne mogu zamisliti njezinu bol. Dirljivo je vidjeti ovaj val tuge diljem svijeta za Liamom. Želim ga se sjećati kao prekrasnog mladića, običnog momka koji se borio sa svojim demonima", zaključio je Tony Cowell.

Pjevačica grupe Girls Aloud i 10 godina mlađi član One Directiona bili su zajedno dvije godine. Upoznali su se kad je on imao samo 14 godina na audiciji za X Factor, gdje je ona bila u žiriju.

Liam Payne preminuo je u Buenos Airesu nakon pada s trećeg kata hotela. Imao je 31 godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.