Australska breakdancerica ponovno zaplesala, video postao hit na TikToku

Screenshot: TikTok

Australska breakdancerica Raygun izvela je još jedan nastup uoči završne ceremonije Olimpijskih igara. Ova 36-godišnjakinja postala je internetska senzacija nakon što je izvela zanimljivu točku tijekom natjecanja u Parizu. Mnogi su tada tvrdili da njezin nastup izgleda poput rekreacije i pokušaja nekih vježbi, a mnoge je i nasmijala.

Raygun je osvojila nula bodova, ali to ju nije pokolebalo te je ponovno nastupila. Olimpijka je izašla na pozornicu pred svojim kolegama iz tima Australije te izvela svoje pokrete uoči završne ceremonije u nedjelju.

Video je postao hit

Video ima gotovo 1.5 milijuna pregleda i 100 tisuća lajkova na TikToku. "Ona je živi dokaz da se samopouzdanje isplati", "Ona je australska Jojo Siwa", "Ne možeš je ne voljeti", samo su neki od komentara.

@jeanmitchell_ FKN QUEEEEEN #RAYGUN #breaking #breakdancing #paris2024 ♬ original sound - Jeanos

Iako nije osvojila bodove, njezin nastup i sportski duh privukli su pohvale mnogih. Među njima je bio i australski premijer Anthony Albanese, koji ju je pohvalio za "hrabrost". "Raygun se potrudila, svaka joj čast i veliki pozdrav za nju", poručio je Albanese. "To je u australskoj tradiciji, da ljudi iznova pokušaju. Ona je pokušala predstavljati našu zemlju i to je dobra stvar. Bilo da su osvojili zlatne medalje ili samo dali sve od sebe, to je sve što tražimo. Važno je sudjelovanje", dodao je.

Raygun je inače profesorica, piše NBC. Doktorirala je kulturološke studije i predaje o breakingu, hip-hop kulturi i rodnim studijama vezanim uz ove specifične plesove.

Zlatnu medalju osvojila predstavnica Japana

Inače, zlatnu medalju za breakdance osvojila je predstavnica Japana Ami Yuasa, srebro je uzela predstavnica Litvanije NICKA, a broncu predstavnica Kine pod nadimkom 671. Ove tri djevojke ušle su u povijesti Olimpijskih igara kao osvajačice prvih medalja u breakdanceu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.