Britanska glumica koja živi u Zagrebu slušala Gršu: "Bez riječi sam"

Screenshot: TikTok

BRITANSKA glumica Emma A. Gould, koja trenutno živi u Zagrebu, ocjenjivala je balkanske pjesme. U prethodnom videu slušala je Severinu, Dinu Dvornika i Ivanu Brkić, a posebno joj se svidjela pjesma Psiho Aleksandre Prijović. Sad je objavila drugi video tog serijala i ocjenjivala je pjesme koje su joj pratitelji preporučili.

Grše joj se ne sviđa

Prva pjesma koju je poslušala bila je Gršina Mamma Mia. "Ovo je prvi put da sam bez riječi. Ne sviđa mi se, žao mi je", rekla je te tu pjesmu ocijenila 5/10.

Sljedeća pjesma bila je Tugo, nesrećo Crvene jabuke. "Ima prekrasan glas. Sviđa mi se. Fantastično", rekla te pjesmu ocijenila s 8/10. 

@emma.a.gould BALKAN MUSIC! as suggested by YOU! #balkantiktok #croatiatok #listentonewmusic #balkantok #balkanmusic #glazba #balkanmusicofficial #musicreviewtiktok #toseproeski #crvenajabuka #grse #croatianmusic #hrvatskaglazba ♬ original sound - Emma A. Gould

Toše ju je oduševio

Pjesmu Tek je 12 sati, ultimativni hit na hrvatskim partijima, ocijenila je sa 7/10. Zbunilo ju je što pjesma na momente ima stihove na engleskom jeziku. "Wow. Pola na engleskom, pola na hrvatskom. To je cool. Totalno vibe devedesetih", kazala je.

Zadnja pjesma bila je Bože brani je od zla Toše Proeskog. "Njegov glas je predivan. Fantastičan je. Ne mogu mu dati 10 od 10 jer moram pročitati tekst i shvatiti o čemu je ova pjesma", rekla je i ocijenila pjesmu s 9/10.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.