Britanska glumica otkrila: Nisam znala da sam glumila u reklami na hrvatskom jeziku

Foto: Press

Britanska glumica Ella Purnell nedavno je gostovala u emisiji u kojoj ju je voditelj podsjetio na reklamu za Toffifee u kojoj je glumila sa samo osam godina. Zvijezda serije Fallout priznala je da nije bila svjesna da je reklama snimljena na hrvatskom jeziku.

To joj je bio prvi glumački posao

Na TikToku je nedavno postao popularan video iz emisije Mythical Kitchen, gdje je voditelj Josh Scherer pitao Purnell: "Ako kažem 'puno zabave kriju Toffifee', što ti to izaziva?" Iznenađena Ella odgovorila je pitanjem: "Kako ti to znaš?" Voditelj ju je podsjetio da je na Instagramu spomenula kako joj je to bio prvi glumački posao.

@mythicalkitchen Wait that was HER?? #ellapurnell #fallout #arcane #LastMeals #Mythical ♬ original sound - Mythical Kitchen

Purnell se smijala dok je Scherer iznosio detalje, uključujući i to da je tada imala osam godina. Oduševljena glumica rekla je da osjeća toplinu iznutra kad se sjeti tog iskustva i priznala da obožava Toffifee, nakon čega joj je voditelj ponudio kutiju ovog slatkiša

Tijekom razgovora Ella je otkrila da nije znala da je reklama na hrvatskom jeziku, na što joj je voditelj odgovorio da mu je Google prevoditelj pomogao. Purnell je pohvalila njegov izgovor, a on je priznao da je u uredu prije emisije puno puta ponovio tu rečenicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.