Britanski zavodnik ženi se treći put. Zaprosio 29 godina mlađu glumicu

Foto: Profimedia

BRITANSKI glumac Rufus Sewell (56), zvijezda Netflixove serije Diplomat i filma Ljubav i praznici, zaprosio je svoju djevojku, glumicu Vivian Benitez (27). 

Vivan se na Instagramu pohvalila dijamantnim prstenom. "Dok nas smrt (ili njegovo hodanje u cipelama po kupaonskim tepisima) ne rastavi", napisala je. 

Rufus je glumicu, najpoznatiju po ulogama u seriji Zločinački umovi i filmu Arsenal, zaprosio na romantičnom putovanju u Rimu dan prije njezinog rođendana. 

Ovo će mu biti treći brak

Nije poznato otkad je par zajedno, no nagađa se da se viđaju od 2019. Svoju su vezu u početku držali u tajnosti i nisu se zajedno pojavljivali na javnim događanjima. Vezu su službeno potvrdili na premijeri Netflixove serije Diplomat u svibnju ove godine. 

Rufus je već dva puta bio u braku i ovo će mu biti treći put. Najprije se oženio s australskom novinarkom Yasmin Abdallah 1999. godine, a razveli su se godinu dana poslije. S producenticom i scenaristicom Amy Gardner oženio se 2004. godine, no razveli su se već 2006. S njom ima 21-godišnjeg sina Williama Douglasa Sewella. Glumac također ima desetogodišnju kćer Lolu iz veze s autoricom Ami Komai.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.