Britney Spears šokirao poljubac Sabrine Carpenter s "izvanzemaljcem"

Screenshot: YouTube/Instagram

Britney Spears objavila je na svom Instagramu video i podijelila sa svojim pratiteljima što misli o nastupu Sabrine Carpenter na dodjeli MTV Video Music Awardsa. Točnije, komentirala je trenutak na sceni kad se Sabrina poljubila s plesačicom odjevenom u izvanzemaljca.

"Ljudi, jeste li vi gledali dodjelu nagrada? Ja nisam, ali sam ispratila nekoliko isječaka koji kruže društvenim mrežama", započela je Britney svoju objavu. "Sabrina Carpetner. Zašto je poljubila izvanzemaljca na pozornici?" zapitala se pjevačica. 

"Zašto jednostavno nije poljubila djevojku?"

"Obožavam je i jako volim, ali ne razumijem taj dio. Zašto jednostavno nije poljubila djevojku?", zapitala se Britney referirajući se na njezin poljubac s Madonnom na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2003. godine. Dodala je i da joj je Sabrinin potez bio jako čudan. 

Rekla je i da je bila iznenađena kad je čula da joj je Carpenter odala počast tijekom večeri. "Ova djevojka Sabrina izgovorila je moje ime na crvenom tepihu i mislim da je to super. Ponekad zaboravim da sam slavna", kazala je Britney na kraju. 

Sabrinina pjesma nije prošla u finale za pjesmu ljeta

Podsjećamo, kad su prije nekoliko dana objavljeni finalisti dodjele MTV Video Music Awards, jedna je kategorija posebno razbjesnila internet, a to je ona za pjesmu ljeta. Naime, pjesma Sabrine Carpenter pod nazivom Espresso bila je nominirana za pjesmu ljeta, ali nije prošla u finale. 

Mnogi su na društvenim mrežama iskazali svoje nezadovoljstvo i razočaranje odabirom finalista te činjenicom da Sabrina nije među njima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.