Brooke Burke na pragu 40. i nakon četiri poroda i dalje ima savršeno tijelo



AMERIČKI model, glumica, plesačica i TV voditeljica Brooke Burke uskoro će proslaviti svoj 40. rođendan. Rodila je dosad četvero djece, ali posljedice trudnoća i poroda na njenom zanosnom tijelu nisu vidljive. Lijepa Brooke pozirala je za srpanjsko izdanje Redbooka te pokazala usput i čime tijelo održava u savršenoj formi. Za njenu zavidnu liniju zaslužna je redovita tjelovježba, prvenstveno trčanje.

Brooke kaže kako joj je balansiranje između napornog poslovnog rasporeda i obiteljskog života "poput trčanja maratona, i to mentalnog maratona". Da bi njen brak opstao, ona i suprug David Charvet trude se svakog tjedna bar jednu večer odvojiti samo za sebe - za romantičnu večeru i druženje iza zatvorenih vrata spavaće sobe.

2001. godine Burke se udala za losanđeleškog plastičnog kirurga Gartha Fishera, s kojim ima dvije kćeri, 11-godišnju Neriah i devetogodišnju Sierru Sky. Par je 2005. godine pokrenuo brakorazvodnu parnicu, a godinu dana kasnije, kad je ona i okončana, Burke je objavila da je zaručena za glumca i pjevača Davida Charveta, s kojim također ima dvoje djece, četverogodišnju kćer Heaven Rain te trogodišnjeg sina Shayu Bravena. Par se još uvijek nije vjenčao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.