Buga Marija Šimić nasmijana pokazala trudnički trbuh na premijeri predstave u Zagrebu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Kazalište Žar ptica otvorilo je novu sezonu predstavom Ja sam Akiko, koja je nastala prema knjizi Stefana Tićmija, a režirala ju je Snježana Kilibarda.

Posebnu pažnju na premijeri privukli su Buga Marija Šimić i njezin suprug Matej Milošev. Par se vjenčao početkom ljeta, a sada iščekuju prvo dijete. Buga Marija u crnoj odjevnoj kombinaciji ponosno je pokazala svoj trudnički trbuh.

Buga se nedavno udala

Podsjećamo, Buga i Matej vjenčali su se početkom srpnja nakon sedam mjeseci veze. Vjenčanje je bilo u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, a fotografije s intimne ceremonije objavila je glumica na svom Instagram profilu. Njih dvoje surađivali su u kazalištu Mala scena i tako su se zbližili.

Buga Marija Šimić je operna pjevačica, glumica i voditeljica kazališta Mala scena. Njeni roditelji, glumica Vitomira Lončar te glumac i redatelj Ivica Šimić, već nekoliko godina žive u Kini. Došli su na Bugino vjenčanje i kratko se zadržali u Hrvatskoj. 

Bugin suprug Matej Milošev zagrebački je violončelist, skladatelj i tekstopisac, a igra i piše predstave za djecu u kazalištu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.