Caitlyn Jenner se oglasila nakon smrti O. J. Simpsona: "I neka je otišao"

Foto: Instagram

CAITLYN Jenner oglasila se na Instagramu nakon smrti O.J. Simpsona koji je u jučer preminuo u 77. godini nakon borbe s karcinomom prostate. "I neka je otišao", napisala je na društvenim mrežama.

Inače, Caitlyn je ranije bio poznat kao Bruce, atletičar koji je osvojio zlatnu medalju na Ljetnim olimpijskim igrama 1976. godine. Danas je mlađim generacijama poznat kao otac Kylie i Kendall Jenner, a bio je u braku s Kris Jenner koja je bila najbolja prijateljica Simpsonove žene Nicole.

"Bio je narcisoidan"

Caitlyn je u svojoj autobiografiji The Secrets Of My Life popljuvala bivšu NFL zvijezdu. "Bio je najnarcisoidniji, najegocentričniji tip u svijetu sporta koji sam ikada vidjela, a vidjela sam ih puno", napisala je.

Podsjetimo, Simpson je bio najpoznatiji po suđenju za ubojstvo bivše supruge i najboljeg prijatelja Rona Goldmana. Policajci su prizore pronađene u njezinom domu opisali kao stravične. Ubojica je 35-godišnjoj Nicole prerezao vrat od uha do uha i izbo ju nožem. 

"O.J. je rekao Nicole da će ubiti i da će se izvući s tim"

Simpsona je na suđenju branio Robert Kardashian, prvi suprug Kris Jenner i otac Kim, Kourtney, Roberta i Khloe Kardashian. Odvjetnik je umro od raka jednjaka 2003. godine. Caitlyn su jednom pitali je li joj bilo teško gledati suđenje Simpsonu.

"Bilo je to izuzetno teško vrijeme. Nicole je bila Krisina najbolja prijateljica. Bio sam u Nicoleinoj kući dva dana prije ubojstva. Očito je da ju je ubio i uspio se izvući. U jednom trenutku je čak rekao Nicole: 'Ubit ću te i izvući ću se s tim jer ja sam O.J. Simpson. Nicole je to jednom prilikom rekla Kris i bila je u pravu", kazala je. 

"Bili smo u zgradi suda. Gledamo što se događa u drugoj sobi. Nakon presude da nije kriv, Kris se okrenula prema meni i rekla: 'Trebali smo poslušati Nicole. Bila je u pravu od samog početka", dodala je. Dana 3. listopada 1995. godine porota je Simpsona proglasila nevinim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.