Cajka na kub: Poslušajte pjesmu koju su snimili Marin i Tomo iz Big Brothera

Foto: Instagram

MARIN NOVAKOVIĆ, kojeg Hrvati pamte kao natjecatelja posljednje sezone Big Brothera, izdao je sing Kleopatra. Pjesmu je napisao drugi natjecatelj Big Brothera, Tomislav Roso.

Prema Marinovim riječima, ovdje je "riječ o klupskoj pjesmi ljubavne tematike u kojoj se proteže odnos između muškarca i žene".

"Tomo je sudjelovao u stvaranju teksta s KTSBlazeom, koji inače surađuje i sa Severinom, a on je radio i glazbu za pjesmu s Matijom Rodićem Matrodom. Ja sam imao tek neke sugestije", rekao je 23-godišnji Splićanin.

Marin se dugo bavi glazbom, plesom i glumom, a ističe kako se od jeseni planira ozbiljnije posvetiti glazbenoj karijeri. 

>>>Ugasite zvučnike: Marin iz Big Brothera pokušao je ovom pjesmom osvojiti Srbiju - nije uspio<<<

"Trenutno radim sezonski posao na Hvaru, gdje smo i snimali spot za Kleopatru, a kada ne radim, posvećen sam glazbi", kaže. 

Mjesecima nakon izlaska iz Big Brother kuće prepoznaju ga na ulici, što ga zapanjuje. 

"Mislio sam da će to trajati nekoliko tjedana i prestati, ali prilaze mi ljudi i traže fotografiju. Big Brother mi je donio samo dobre stvari i bez razmišljanja bih opet ušao u kuću. Intenzivno se i dalje čujem s Tomom, Lucijom, Karlom i Ana-Marijom, koja mi je pomogla u ideji oko spota“, rekao je.

Marin je prije ulaska u BB već snimio sing Sahara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.