Cara Delevingne je na festivalu upoznala Brucea Spingsteena - i nije znala tko je on

Foto: Instagram/EPA

Manekenka Cara Delevingne upoznala je glazbenika Brucea Springsteena na Glastonbury festivalu i - nije imala pojma tko je on. 

U intervjuu za The Sunday Times 31-godišnja manekenka otkrila je da je njezina djevojka Leah Mason, s kojom je u vezi više od dvije godine, bila šokirana kada su upoznali Brucea Springsteena na Glastonburyju 2022., a Delevingne nije imala pojma tko je on.

"Jedna drugu učimo mnogo stvari. Prije dvije godine bile smo iza pozornice Glastonburyja i fotografirale smo se s nekim tipom. Poslije sam pitala Leah tko je to", rekla je Cara. Ispostavilo se da je taj "tip" - Bruce Springsteen, koji je i nastupao na festivalu te godine.

"Rekla mi je, kao: 'Što? To je bio Bruce Springsteen!' Nisam imala pojma kako je izgledao", rekla je Cara. 

Tko je Springsteen?

Bruce Springsteen je američki rock pjevač, kantautor i gitarist. Višestruki je dobitnik Grammyja. Karijeru je počeo 60-ih, a 1972. potpisao je ugovor s Columbia Recordsom. Springsteen je u studio doveo stare poznanike te na taj način osnovao E Street Band. Krajem 70-ih izgradio je jaku reputaciju u pop svijetu te je dospio na top liste diljem svijeta.

Nosi nadimak The Boss koji je dobio kao mladić tijekom 60-ih dok je svirao po klubovima jer je na sebe preuzeo zadatak naplaćivanja gaža i raspodjeljivanja novca među članovima benda. 

Cara govorila o vezi s Mason

U intervjuu je Delevingne ispričala da njih dvije obožavaju zajedno ići na koncerte i festivale unatoč tome što imaju različite glazbene ukuse.

"Leah voli stari rock, dok ja volim R&B i hip-hop", kaže manekenka. Navela je kako u budućnosti idu na koncerte Taylor Swift, Girls Aloud, Robbieja Williamsa i Stevie Nicks.

Delevingne je u intervjuu za Vogue 2023. otkrila da su se ona i Mason upoznale dok su još bile djeca, točnije u internatu u Hampshireu, u Engleskoj. Ponovno su se našle nakon više od deset godina na koncertu Alanis Morissette. 

Govorila je i o upotrebi supstanci. Kada je vidjela Leah na vjenčanju 2001., Cara se tog dana napila. Imala je osam godina. "Kakva luda dob za opijanje", rekla je. 

Kaže da je mislila da joj alkohol i droga pomažu da se bori sa svojom seksualnošću, ali je kasnije shvatila da nije tako. "Bila sam tužna i depresivna. Sad osjećam kao da mi se vratila snaga i ne kontroliraju me druge stvari", kaže manekenka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.