Cardi B objavila video iz teretane 8 dana nakon poroda, ljudi je kritiziraju

Foto: Instagram

Reperica Cardi B rodila je treće dijete 7. rujna. Već osam dana nakon poroda objavila je na Instagramu da je počela vježbati u teretani, što je razljutilo neke njene pratitelje. 

Odgovorila je na kritike

"Jedva da je prošlo tjedan dana. Pritisak pod kojim su žene u industriji je nevjerojatan", glasi komentar jedne pratiteljice. Cardi B je odlučila odgovoriti na to.

"Ovo mi je treća beba i postporođajni period je malo drugačiji od prva dva. Ne dižem utege, nema naprezanja mišića, čučnjeva, ništa od toga... Samo kardio. Ponekad da biste izbjegli postporođajnu depresiju morate imati zaposlen um, a za mene je to posao i vježbanje. Ali znate što je smiješno?" napisala je pa nastavila:

"Napadali ste me kad sam se udebljala sedam kilograma jer sam bila trudna pet mjeseci, a sad ste lažno zabrinuti i želite razgovarati o pritisku? Rekli ste da sam trudna da bih izbjegla posao, sad kad vidite da sam još u tome to je onda nešto drugo? Shvaćam ovo osobno, ali vi ćete u svakom slučaju imati nešto za reći."

Potom joj se pratiteljica koja joj je napisala i prvi komentar ispričala te poručila da je velika obožavateljica. Cardi joj je zatim rekla da ima nalet energije. "Kao da želim ispuniti sve ciljeve u jednom danu", napisala je reperica. 

Podsjetimo, Cardi je prije rođenja trećeg djeteta podnijela zahtjev za razvod braka s reperom Offsetom. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.