Cardi B reagirala na glasine o bizarnom imenu bebe: Neće se tako zvati

Foto: Profimedia

Pjevačica Cardi B odbacila je tvrdnje da će treće dijete nazvati Hurricane, izvještava People. Obožavatelji su spekulirali o imenu djeteta koje očekuje, a jedno od predloženih imena bilo je Hurricane. Cardi je na društvenoj mreži X reagirala na ovu tvrdnju, jasno poručivši da to nije ime koje su odabrali.

U objavi na koju je pjevačica reagirala piše: "Cardi je podijelila fotke ultrazvuka bebe Hurricane", na što je pjevačica odgovorila: "Tko???" Fotografiju tog ultrazvuka Cardi B je ranije podijelila na Instagramu.

Ovo će joj biti treće dijete

U šest godina braka s bivšim suprugom Offsetom, Cardi je, osim djeteta koje sada očekuje, dobila dvoje djece – kći Kulture Kiari (6) i sina Wavea Seta. Svoju trudnoću otkrila je u kolovozu preko društvenih mreža, istovremeno objavivši da je podnijela zahtjev za razvod.

"Sa svakim krajem dolazi novi početak", započela je te se obratila svojem nerođenom djetetu: "Toliko te volim i jedva čekam da svjedočiš onome što si mi pomogao postići. Puno je lakše podnijeti životne preokrete, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra pokazali ste mi zašto se vrijedi truditi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.