Casting agentica Bridgertona: "Fanovi mi stalno šalju svoje provokativne fotografije"

Foto: Press

Kelly Valentine Hendry, koja je odgovorna za casting glumaca u Netflixovoj popularnoj seriji Bridgerton, otkrila je da joj fanovi šalju hrpe audicija za seriju prema ljubavnim romanima Julije Quinn. Hendry je u nedavnoj epizodi podcasta Should I Delete That? otkrila da joj je inbox maila pretrpan porukama koje redovito dobiva od fanova i da na to otpada čak devedeset posto njene dolazne pošte.

"To je dio svakodnevice. Dobivam gotovo nevjerojatne videe koje nisam zatražila. Skoro da se radi o seksu. Nije to pravi seks, no poprilično su napasne te stvari koje dođu do mene. Slike ne prikazuju golotinju, no nisu ni daleko od toga. To je na neki način pomalo i tužno", komentirala je i dodala da mnogi fanovi trenutno ciljaju na ulogu Sophie Beckett, u koju je u knjigama Julije Quinn zaljubljen Benedict Bridgerton (Luke Thompson), brat Daphne, Anthonyja i Colina, protagonista prve tri sezone serije, piše The Hollywood Reporter.

Iako još nije potvrđeno čija će ljubavna priča biti u fokusu četvrte sezone, neki fanovi pretpostavljaju da bi to mogla biti upravo Benedictova priča budući da je "Benedictova knjiga" Džentlmenska ponuda (An Offer from a Gentleman) prethodila "Colinovoj" Gospodin Bridgerton (Romancing Mister Bridgerton).

Brojne vruće scene

Bridgerton je inače poznat po vrućim ljubavnim scenama, koje su od prve sezone bile tema brojnih rasprava na društvenim mrežama, a nedavno je o njima progovorila i irska glumica Nicola Coughlan, koja u seriji glumi Penelope Featherington i njen alter ego, autoricu trač pamfleta Mrs. Whistledown.

"Ja sam osobno zatražila da se ubace određene izjave i momenti. Ima i jedna scena u kojoj sam poprilično razgolićena pred kamerom, a to je bila moja ideja, moj izbor. Osjećala sam se kao da svima koji vode rasprave o mom tijelu poručujem 'je*ite se', bilo je to nevjerojatno osnažujuće. U tom sam se trenutku osjećala lijepom i pomislila: 'Kad mi bude osamdeset, želim se sjetiti ovoga i koliko sam je*eno seksi izgledala'", rekla je Coughlan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.