Čekaonicu na kolodvoru pretvorili u kuću, iznenadilo ih zašto se ljudi dolaze fotkati

Foto: Profimedia

Tim Collins i njegov suprug Ryan Phelps 2007. godine kupili su napuštenu zgradu i čekaonicu željezničke postaje na kolodvoru Cromford u Engleskoj. Postojala je opasnost da se zgrada sruši, nije bilo stakla na prozorima, a krov je imao rupe. U unutrašnjosti zgrade nije bilo ničega.

Tim i Ryan su zgradu uredili i pretvorili je u kuću za odmor, no nisu imali pojma pozadinu priče o tom objektu, piše Guardian.

"Čovjek koji nam je prodao zgradu nije rekao ništa o tome", rekao je Tim za britanske medije. Naime, ispred željezničke stanice fotograf Michael Spencer Jones snimio je naslovnicu singla Some Might Say britanske grupe Oasis. Bila je to njihova prva pjesma na drugom studijskom albumu koji su izdali 1995. godine.

Vlasnici kažu da im često dolaze obožavatelji Oasisa kako bi snimili selfie, bez obzira na to što se zgrada nalazi praktički usred ničega. Dodaju da se broj turista povećao otkako se grupa ponovno okupila.

Oasis se okupio nakon 15 godina pauze

Podsjećamo, Oasis se okupio nakon pauze od 15 godina i najavio turneju od 17 nastupa diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Irske sljedeće godine. 

Engleski bend razišao se 2009. godine nakon svađe između Liama ​​i Noela Gallaghera. Braća, koja bi se sljedeće godine trebala ponovno udružiti na pozornici, posvađala su se samo nekoliko sati prije nego što su trebali nastupiti na festivalu Rock en Seine u blizini Pariza.

Zašto je trebalo ovoliko dugo da se vrate na scenu? Jer ponovno okupljanje zahtijeva da braća Gallagher provode vrijeme zajedno, a oni nisu uvijek uživali u tome. Kad je Noel otišao 2009., rekao je da "jednostavno nije mogao raditi s Liamom ni dana duže".

Međutim, u posljednjih pet godina Liam i Noel su se naizgled približili pomirenju. Liam je 2020. rekao da je spreman za okupljanje Oasisa, što se četiri godine nakon i dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.