Celebovi s kućama na Floridi u strahu od uragana. Tom Cruise snimljen u Londonu

Foto: Profimedia

Među milijunima koji strepe od dolaska uragana stoljeća na Floridu su i brojni celebovi koji imaju nekretnine u tom dijelu SAD-a. Glumac Tom Cruise, koji posjeduje veliki stambeni kompleks u Clearwateru, snimljen je u Londonu. Britanski mediji izvještavaju da je Cruise djelovao poprilično zabrinuto. Sa sestrom i još nekoliko suradnika je danas sletio u London.

Među stanovnicima Floride je i pisac Stephen King, koji je prije nekoliko godina kupio kuću u Casey Keyju. On se danas oglasio na X-u (nekadašnjem Twitteru). "Odluka Rona DeSantisa (op. a. guvernera Floride) da ne odgovori na poziv potpredsjednice prije uragana Milton bila je poput odluke mrzovoljnog tinejdžera da odbije razgovarati s djevojkom koja ne želi izlaziti s njim. Djetinjasto. I opasno", upozorio je.

Na tom području kuću ima i glumac John Travolta, na čijem se imanju nalaze i dvije piste za njegove privatne avione. 

Imanje Johna Travolte

Uragan stoljeća

Podsjećamo, Florida se priprema za jednu od najjačih tropskih oluja u posljednjih stotinu godina. Uragan Milton ide prema američkoj obali, a vlasti pozivaju stanovnike da se hitno evakuiraju. Milton je opet ojačao na kategoriju 5 i mogao bi biti najjača oluja koja je ikad pogodila Floridu.

Sve o uraganu možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.