CEO nabrojao pet stvari koje mu je muka čuti od zaposlenika: "Nije me briga"

Foto: X

Rob Dance, poduzetnik i izvršni direktor jedne tvrtke koji na X-u (bivšem Twitteru) svakodnevno objavljuje statuse o poslu, liderstvu i osobnom rastu, nedavno je na toj društvenoj mreži objavio popis stvari koje mu je, kaže, muka čuti od zaposlenika.

"Mogu li otići ranije danas? Kasnit ću ujutro. Dijete mi je bolesno, mogu li otići? Moram kod doktora sutra, je li to ok? Kasnit ću nakon ručka, moram obaviti neke stvari", nabrojao je Rob pa dodao: "Nije me briga."

Objava postala viralna

Njegova objava ubrzo je postala viralna i izazvala puno komentara. 

"Zamislite, dijete vam se razboli i kažete svom šefu da morate hitno otići, a njega nije briga", napisao je jedan korisnik u komentarima, a potom ga je Rob pitao je li pročitao objavu do kraja. Naime, u nastavku je pisalo:

"Zaposlio sam vas i vjerujem vam da ćete obaviti posao. Ne morate mi polagati račune za sve. Vremena su se promijenila, ljudima smeta da ih se tretira kao djecu. Važno je da svi budu zadovoljni i da se posao obavi. Ponašajte se prema svojim zaposlenicima kao prema odraslim ljudima, a ne kao prema djeci. To je to. Imajte poštovanja, svi imaju život van posla. Nemojte ih tjerati da budu zahvalni što rade za vas. Učinak je najbitniji."

Potom su mnogi pratitelji pohvalili Roba u komentarima i pisali da bi svaki šef trebao imati ovakav stav prema svojim zaposlenicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.