Ćevapi 10, kila janjetine 45 eura... Što se jede na sajmu u Gudovcu i koliko košta?

Ćevapi 10, kila janjetine 45 eura... Što se jede na sajmu u Gudovcu i koliko košta?
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Počeo je 26. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam. Trajat će četiri dana, odnosno od 27. do 30. ožujka. 

Bjelovarski sajam se, kao i prethodnih godina, održava u Gudovcu, gdje se tradicionalno okupljaju vodeći proizvođači, distributeri i poljoprivrednici iz Hrvatske i regije.

Posjetitelji će na sajmu moći vidjeti izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, sajam stočarstva, opremu za farmere te razna predavanja i radionice na kojima će govoriti stručnjaci o aktualnim temama u poljoprivredi. Tu je i gastronomska ponuda domaćih proizvoda i tradicionalnih jela. 

 

Što se jede na sajmu?

Kad je riječ o gastro ponudi sajma, posjetitelje čeka mnogo toga - ćevapi, kotlovina, lepinje, piletina, prasetina, janjetina...

Koliko košta hrana?

Porcija ćevapa s lepinjom košta 10 eura, kotlovina (točnije dva komada vratine i lepinja) prodaje se po cijeni od 12 eura, pljeskavica je 8.50 eura, hot dog četiri eura. Tu je i grill plata za dvije osobe za 30 eura. 

Moguće je i naručiti kilu odojka s ražnja s kruhom i lukom za 35 eura te kilu janjetine za 45 eura. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.