Channing Tatum mrzi prati rublje: "Godinu dana nisam prao, kupovao sam novu odjeću"

Foto: EPA

Channing Tatum je nedavno za GQ ispričao da mrzi prati rublje te da je čak u jednom trenutku života to u potpunosti izbjegavao. Rekao je da jednom nije oprao rublje punih godinu dana i da je umjesto toga jednostavno kupovao nove majice.

"Kupovao sam često novu odjeću"

"Mrzim prati rublje. Mrzim to, više nego što mogu riječima opisati", otkrio je glumac. "Tijekom jedne cijele godine 1999. ili 2000., nisam oprao rublje. Nosio sam bijele majice koje bih često kupovao. Jednu majicu nosio sam dva puta tjedno, tada bi se uprljala", rekao je. 

Dodao je da je ta "godina svježe majice", kako ju je sam nazvao, bila predivna. 

Lily Allen boji se perilice rublja

Još jedna poznata osoba ima problem s pranjem rublja. Naime, 39-godišnja pjevačica Lily Allen boji se perilice rublja. 

U nedavnom podcastu Miss Me? pjevačica je otkrila da ne pere rublje kod kuće, već da to rade njezine kćeri Ethel (12) i Marnie (11) te suprug David Harbour.

"Želite znati tajnu? Ne znam koristiti perilicu rublja. Strah me da se odjeća ne smanji ili oboji pa to jednostavno ne radim. David i djeca peru, ja glačam. Ne volim ni stavljati odjeću u sušilicu. Bojim se", rekla je. "Djeca su stvarno dobra u tome. Ethel je posebno dobra u korištenju perilice, ali ja se toga bojim. Ne želim joj se ni približiti", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.