Charlie Puth objavio fotke s vjenčanja, oženio se prijateljicom iz djetinjstva

Foto: Instagram

Glazbenik Charlie Puth (32) vjenčao se s koordinatoricom za odnose s javnošću Brooke Sansone (25). Par se vjenčao 7. rujna u njegovoj obiteljskoj kući u Montecitu, u Kaliforniji, piše Vogue. 

Puth je podijelio fotografije s vjenčanja na Instagramu. "Volim te, Brooke. Uvijek jesam. S tobom sam najbolji. Obećavam da ću te voljeti svaki dan u ovom životu, a još više kad krenemo u sljedeći. Brooke Ashley Sansone, sad ćeš biti Brooke Ashley Puth. Hvala ti što si me učinila najsretnijim čovjekom na svijetu. Uvijek si bila ti", napisao je.

Brooke opisala kako je izgledalo vjenčanje

Brooke je za Vogue rekla da su znali da je obiteljska kuća savršena za njihovo elegantno vjenčanje. 

"Željela sam da naše vjenčanje spoji tradiciju s modernom nekonvencionalnošću. Htjela sam da svaki detalj djeluje opušteno, ali savršeno i promišljeno. Posluživali smo mini hot-dogove na pladnjevima", rekla je Brooke. 

Probna večera bila je na ranču San Ysidro. Nakon večere zabava se preselila u rezidenciju Puth, gdje su pića i deserti posluženi na teniskom terenu.

Sljedeći dan par je rekao "da" tijekom ceremonije na prilazu kuće, ispred stabla masline. "Željeli smo da ceremonija bude jednostavna, ali nezaboravna. Charlie i ja smo bili neobično opušteni", rekla je Brooke. 

Znaju se od djetinjstva

"Dok sam stajala na prilazu, nikad se nisam osjećala povezanijom s Charliejem. Bilo je kao da je vrijeme stalo. Nesvjesni toga, oboje smo uključili istu rečenicu u svoje zavjete: 'Uvijek si bio ti'", dodala je. Nakon ceremonije svi su se okupili na koktelima na terasi uz bazen, a potom su se preselili u šator za prijem.

Puth i Sansone zaručili su se u rujnu prošle godine, a u vezi su navodno od 2022. Glazbenik je jednom prilikom rekao da se poznaju od djetinjstva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.