Charlize Theron ostavila Stuarta Townsenda nakon devet godina veze

NAKON devet godina veze prekinuli su Charlize Theron i Stuart Townsend. Njihova veza sve donedavno smatrana je jednom od najstabilnijih u Hollywoodu. No uskoro je lijepa Charlize  najbližim prijateljima rekla da je vezu s irskim glumcem odlučila prekinuti tijekom ovogodišnjih praznika. Nakon puta u Meksiko, glumica je odlučila okončati vezu te je skinula prsten koji joj je Stuart poklonio kao simbol njihove veze.

Sinoć je cijelu priču potvrdila i bliska prijateljica lijepe Theron: "Stuart je u šoku i jako mu je teško zbog svega, ali Charlize je mu je objasnila da je tijekom praznika u Meksiku shvatila da je njihova veza došla kraju. Posljednje vrijeme su kao brat i sestra, a ne zaljubljeni par. Charlize je to shvatila te je ona bila ta koja je vezu okončala."

Njezini prijatelji otkrili su i da je glumica ostala u njihovom domu, jer je vila njezino vlasništvo, dok je Stuart preselio na Malibu, koji je u njihovom zajedničkom posjedu. "Sada trebaju riješiti financijsku stranu cijele situacije, toliko dugo su zajedno da je dosta njihove imovine povezano", rekla je njezina prijateljica.

Nadodala je da je mladom Ircu slomljeno srce, no Charlize inzistira na prekidu. "Charlize je iznenađena što priča o njihovom prekidu još nije krenula u medijima. Priču nije htjela potvrditi već je odlučila radije pričekati i sama izaći s tom vijesti u javnost", zaključila je njezina prijateljicu priču o prekidu devetogodišnje veze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.