Zvijezda spin-offa Seksa i grada razvodi se od supruga Ryana, objavljeni detalji

Foto: Profimedia

Glumica Sara Ramirez, koja je utjelovila lik Che Diaz u seriji I tek tako, spin-offu Seksa i grada, podnijela je zahtjev za razvod od supruga, bankara Ryana Debolta. Ova vijest dolazi tri godine nakon što je par objavio da se razilazi.

Kao razlog razvoda u dokumentu su navedene "nepomirljive razlike", piše TMZ. Također, Sara je tražila od suda da blokira mogućnost dodjeljivanja bračne potpore.

Razišli se tri godine prije nego što su objavili

U dokumentu je kao njihov datum razilaženja naveden siječanj 2018., iako je par objavio da se razilazi tek 2021. Tada je Sara u objavi o rastavi napisala: "I dalje se volimo i podržavamo. Hvala vam što nam dajete prostora i poštujete privatnost naših obitelji."

Par se vjenčao u New Yorku 2012. nakon što su se godinu prije zaručili u Parizu. 

Inače, Sara se neće pojaviti u trećoj sezoni spin-offa Seksa i grada. Variety je pisao da Che više nije lik u seriji iz jednostavnog razloga - više nije u vezi s Mirandom. Time nema ni potrebe da ponovno glumi u seriji. No ove su vijesti obradovale obožavatelje serije, kojima je Che bila jedan od omraženijih likova.

Publika se s ovim likom upoznala u prvoj sezoni, u kojoj Che vodi podcast o vezama i seksu, u kojem se pojavila Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). No u drugoj sezoni Che više nije sporedan lik. Započinje vezu s Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon), no na kraju sezone prekidaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.