Cher (78) odustala od zahtjeva za skrbništvo nad sinom (48)

Foto: Profimedia

Cher (78) više neće tražiti skrbništvo nad svojim sinom Elijom Blueom Allmanom (48). Devet mjeseci nakon što je pjevačica podnijela zahtjev za skrbništvo nad svojim sinom, navodeći njegove navodne probleme s ovisnošću, magazin People piše da su majka i sin postigli privatni dogovor.

"Tim je uspješno obranio Eliju, što je rezultiralo time da je Cher dobrovoljno odbacila svoj zahtjev. Ovaj ishod omogućuje stranama da se usredotoče na obnavljanje obiteljske veze", kazali su Allmanovi odvjetnici.

Iako se ni Allman ni Cher nisu pojavili na sudu, njezina odvjetnica Gabrielle Vidal kaže da su problem riješili privatno, ali da Cher zadržava pravo ponovnog podnošenja zahtjeva ako je potrebno.

Elijova supruga rekla da je Cher "nepodobna" za skrbništvo

Podsjećamo, Cher je zatražila kontrolu nad financijama svojeg 48-godišnjeg sina krajem prosinca 2023. jer se boji da on ne može "upravljati vlastitim financijskim resursima" zbog navodne zlouporabe droge. Odnosno, smatra da će "sva sredstva koja dođu do Elije odmah biti potrošena na drogu i tako će ga ostaviti bez sredstava za život dovodeći Elijin život u opasnost".

Elijina supruga Marieangela King ranije je izjavila da je Cher "manično depresivna i nepodobna" da bude skrbnica svojem sinu. U sudskim dokumentima, do kojih je došao Page Six, Marieangela King tvrdi da bi pokušaji pjevačice da kontrolira Allmanove financijske odluke "ugrozili njegov daljnji oporavak od zlouporabe supstanci". "Cher nije sposobna upravljati vlastitim sredstvima, a kamoli Elijinim", piše King u dokumentima.

"Koliko ja znam, podnositeljica peticije nikada nije znala sigurnosni pin za vlastiti dom, ne vozi, ne priprema obroke niti se sama odijeva, a priznala mi je da je 'manično depresivna'", objasnila je supruga Elije Bluea Allmana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.