Chris Hemsworth proslavio je 41. rođendan, njegova supruga objavila obiteljske fotke

Foto: Profimedia

Glumcu Chrisu Hemsworthu ni kiša nije pokvarila planove za proslavu 41. rođendana 11. kolovoza. Dan je proveo na plaži u Byron Bayju, uživajući u surfanju na dasci u društvu 34-godišnjeg australskog surfera i olimpijca Owena Wrighta, koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio brončanu medalju.

Njegova supruga objavila je obiteljske fotografije

Njegova supruga, španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky, čestitala mu je rođendan na svom Instagram profilu. Objavila je nekoliko obiteljskih fotografija na kojima se vide i njihova djeca te napisala: "Sretan rođendan najsmješnijem suprugu i tati ikada. Život je mnogo bolji kada se zajedno smijemo."

"Ti si tako sretna žena", "Smijeh je ključ", "Sretan rođendan najboljem glumcu", "Vas dvoje ste tako divni", bili su samo neki od komentara ispod objave.  

Par ima troje djece

Podsjećamo, Elsu i Chrisa upoznao je njihov agent 2010. godine, a vjenčali su se samo tri mjeseca kasnije. Dvije godine nakon vjenčanja dobili su djevojčicu Indiju, a 2014. godine stigli su blizanci Sasha i Tristan.

"Jaki smo karakteri"

Elsa je jednom prilikom priznala kako je mislila da njezin brak s glumcem neće potrajati. "Sve je bilo jako brzo, ne znam kako smo preživjeli kao par. Bili smo godinu dana u braku i onda smo imali djecu. To stavi puno tereta na brak, ali mi smo bili dobro jer smo bili zaljubljeni. Iako smo jaki karakteri, volimo jedno drugo tako jako. Mi se potrudimo da funkcionira", ispričala je. 

"Moja supruga i ja smo se zaljubili, imali djecu, nismo se zapravo viđali nekoliko godina, onda smo se ponovno zaljubili", rekao je slavni glumac jednom prilikom za magazin GQ. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.