Čistili kuću pa u zamrzivaču pronašli neobično nasljeđe: "U obitelji je 84 godine"

Foto: Reddit

ANDY Wiseman iz Virginije nedavno je izgubio 90-godišnju baku, a kad je s obitelji počeo čistiti njezinu kuću, u zamrzivaču su pronašli neobično obiteljsko nasljeđe, piše Newsweek. 

Kad su iz zamrzivača izvadili meso, povrće i ostatke obroka, ugledali su keks zamotan u papir, uz koji je bila napisana poruka. "Keks je napravila gospođa Dara L. Chambers u kolovozu 1940., u kući Blankenshipovih", pisalo je u poruci. 

Found an 84 year old biscuit in my Grandmother's freezer.
byu/hoop-d-lishus inmildlyinteresting

Andy je objasnio kako je cijela obitelj u početku bila zabavljena neobičnim otkrićem te da su htjeli otkriti zašto je baka toliko dugo čuvala jedan običan keks.  

Obitelj čuva keks 84 godine 

Na kraju su doznali kako je keks vjerojatno prvi sačuvao Andyjev praujak, koji je bio je u Drugom svjetskom ratu, pa obitelj pretpostavlja da je keks napravila njegova žena prije nego što je otišao i kasnije ga je sačuvao kao uspomenu. Nakon smrti praujaka, keks je proslijeđen njihovoj baki, koja ga je čuvala sljedećih 10 godina do smrti, a Andy je izračunao kako je ovo neobično nasljeđe u obitelji već 84 godine.  

"Bio je to lijep trenutak opuštenosti u inače stresnoj situaciji. Bilo je smijeha i zbunjenosti, uz šale o idejama da ga degustiramo", ispričao je Andy o trenutku kad je obitelj pronašla ovo neobično nasljeđe te dodao da je keks sada pohranjen u zamrzivaču njegovih roditelja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.