Čitač s usana otkrio što je Nicole Kidman rekla Salmi Hayek prije nego ju je gurnula

Screenshot: X

NICOLE Kidman i Salma Hayek nedavno su pozirale s pjevačicom Katy Perry nakon modne revije brenda Balenciaga koja se održala u sklopu Tjedna mode u Parizu. Video u kojem Kidman odguruje kolegicu proširio se društvenim mrežama i mnogi su se pitali postoje li između glumica tenzije. 

Britanski vještak i forenzički čitač s usana Jeremy Freeman otkrio je za Page Six što je Kidman rekla kolegici prije nego što ju je gurnula. 

"Skrenimo tamo. OK, ovdje", tvrdi čitač da je Hayek rekla Kidman, a Kidman joj je navodno rekla: "Hej, dobro sam, dobro sam. Eto, dosta je, u redu je" i zatim ju odgurnula. Zbunjena Hayek objasnila joj je da se moraju fotografirati zbog obaveza u ugovoru, s obzirom na to da obje surađuju s modnom kućom Balenciaga te imaju obvezu pojavljivanja i fotografiranja u izdanjima te modne kuće. 

"Nicole nije bezobrazna" 

Izvor koji je bio prisutan na reviji tvrdi da među glumicama nema napetosti.  

"Ovo je isječak videa koji ne predstavlja stvarnost. Postoji fotografija na kojoj poziraju zajedno. Ništa se nije dogodilo. One su prijateljice i dobro su unatoč tome što itko misli. Nicole nije bezobrazna. Uopće. Možda je ponekad neugodna, ali nije nepristojna", tvrdi izvor. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.