Colin Farrell na premijeru nove serije poveo sina (14), rijetko su skupa u javnosti

Foto: Profimedia/EPA

Glumac Colin Farrell na premijeru svoje nove serije The Penguin u New Yorku stigao je s 14-godišnjim sinom Henryjem Tadeuszom Farrellom. 

Obojica su zablistali u crnim odijelima. Henryja je dobio s kolegicom, poljskom glumicom Alicijom Bachleda-Curús, s kojom je bio u dvogodišnjoj vezi.

Henry se ne pojavljuje često s ocem u javnosti, ali ga Colin povede sa sobom na bitna događanja. Tako su prošle godine zajedno bili na dodjeli Oscara.

Premijera serije The Penguin će biti na HBO-u 19. rujna. U miniseriji Colin nastavlja svoju ulogu Oza Cobba iz Batmana koji je objavljen 2022. Radnja je smještena samo tjedan dana nakon događaja u filmu.

Ima i sina Jamesa

Razlog prekida Colina i Alicije bila je njegova želja za slobodom. 

"Alicia je brzo shvatila da je Colin nikad neće oženiti. Bilo mu je stalo do nje i djeteta, no opet je htio biti i slobodan", rekao je tada nepoznati izvor. Osim Henryja, glumac ima i sina Jamesa (21), kojeg je dobio s manekenkom Kim Bordenave.

James ima rijedak neurološki poremećaj koji se zove Angelmanov sindrom. Godine 2024. Colin je pokrenuo Zakladu Colin Farrell u čast svog sina. Neprofitna organizacija pruža podršku pojedincima i obiteljima koji žive s intelektualnim teškoćama.

"On je dar. On je, što se mene tiče, upravo onakav kakav treba biti. James je jednostavno savršen, da budem iskren. On je sretan dječak i ako možete reći da vam je dijete sretno, onda ste i vi vrlo sretan čovjek", rekao je Colin 2008. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.