Country pjevač prekinuo koncert kako bi pomogao supruzi da rodi u autobusu

Foto: Instagram

Country pjevač Brantley Gilbert (39) prekinuo je koncert jer je njegova supruga Amber Cochran Gilbert počela rađati. 

Brantley se nalazi na turneji i imao je nastup u Tupelu, u Mississippiju. Međutim, usred njegovog nastupa Amber je dobila trudove, pa je pjevač otišao s njom u autobus kojim putuju na turneje i bio je uz nju tijekom poroda. 

"Najluđa noć u mom životu"

Pjevač je na Instagramu objavio da ga nije bilo na pozornici jedno vrijeme jer je njegova supruga rodila treće dijete. "Ubrzo nakon početka Brantleyjevog nastupa hitno ga odvlače u backstage", piše na videu podijeljenom na Instagramu. Potom prikazuju pjevača kako trči prema autobusu, a zatim stoji iznad supruge i djeteta te priča sa svekrvom kako bi je obavijestio da je dobila unuka.

"Prošla noć bila je najluđa noć u mom životu. Nikad neću zaboraviti da sam gledao nevjerojatnu ženu kako čini nevjerojatnu stvar. Hvala našoj obitelji s ceste koja se okupila oko nas, Brittany Thornton što nam je pomogla donijeti ovog malog tipa na svijet, Tupelu što nam je pokazao ludu ljubav i podršku i, najviše od svega, Amber Gilbert što mi je dopustila da je volim i pokazala koliko je točno nevjerojatna i jaka žena. Volim te", napisao je pjevač na Instagramu.

Par je u braku od 2015. godine. Već imaju dvoje djece, Barreta (6) i Braylen (5). Novorođenog sina nazvali su Abram. Kasnije je par otkrio da su mislili da će se dijete roditi za više od tjedan dana, pa je zato Amber bila s njim na turneji.

Brantley Keith Gilbert je američki country rock pjevač, tekstopisac i producent ploča iz Jeffersona u saveznoj državi Georgiji. Na sceni je od 2005. godine i dobitnik je brojnih glazbenih nagrada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.