Čovjeku iz Austrije pokvario se auto u Hrvatskoj, iznenadio ga potez mehaničara

Foto/Screenshot: Slavko Midzor/PIXSELL/Facebook

Čovjek iz Austrije sa suprugom, dvoje male djece i punicom bio je na odmoru u Hrvatskoj. Dok je putovao nazad za Austriju, pokvario mu se automobil u mjestu kod Popovače. S obzirom na to da nije mogao dalje voziti s neispravnim automobilom, potražio je pomoć lokalnih majstora.

Rasplet situacije s pokvarenim automobilom iznenadio je čovjeka, a cijela priča objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. Naime, neugodno ga je iznenadio prvi automehaničar, a potom ga je razveselio drugi. 

"Iz Austrije, Graza, otišao sam na godišnji odmor sa suprugom, punicom i dvoje djece. Sara dvije i pol godine, Iris stara mjesec dana. Naime, u povratku automobil mi se pokvario u mjestu Križ kod Popovače. Nazvao sam automoto savez u Austriji, poslali su preko HAK-a vozilo od privatnog majstora. Taj nam je htio kožu oguliti. Rekao je da nam je crknuo alternator i tražio je 900 eura za polovan dio koji ima u radioni", piše čovjek. 

Drugi majstor došao za 15 minuta, odmah otkrio kvar

Nije želio dati toliki novac za popravak, pa je sam tražio novog automehaničara.

"Djelovalo mi je to mnogo. Nazvao sam Graz VW servis gdje su mi rekli da košta 280 eura novi dio plus porez. Naravno, rekao sam njemu da je to mnogo i da ne želim, na što je on rekao ok i da izađemo iz radione iako imamo dijete od mjesec dana i od dvije i pol godine", priča dalje ovaj čovjek. 

"Od te sve muke nisam znao što ću. Našao sam na internetu broj autoservisa Čato. Nazvao sam ga i ispričao mu otvoreno sve. Čovjek je došao za 15 minuta. Uzeo je auto, otvorio i rekao mi: 'Druže, otkaži sve, smještaj i sve, tebi je samo remen spao, sad ćemo to riješiti.' Nema para kojima bih mogao zahvaliti čovjeku. Takva veličina čovjeka ne smije proći nezapaženo", zaključuje čovjek iz Austrije.

"Iz Austrije Graz sam otisao na godisnji odmor sa suprugom punicom i dvoje dijece Sara 2.5godine Iris 1 mjesec...

Objavljuje Prometne zgode i nezgodePonedjeljak, 5. kolovoza 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.