Cura Beckhamovog sina objavila uznemirujuću fotografiju: Nisam mogla ustati

Foto: Profimedia

Cura Cruza Beckhama (19), Jackie Apostel (29), podijelila je na društvenim mrežama zapanjujuću fotografiju ožiljka koji joj se proteže cijelim leđima. Otkrila je da je prošla kroz zahtjevnu operaciju nakon koje je morala ponovno učiti hodati.

Ova 29-godišnja pjevačica i kantautorica objavila je fotografiju ožiljka u svom Instagram Storyju, no nije podijelila pojedinosti o operaciji.

"Nevjerojatno je pomisliti da sam prije 3 mjeseca ponovno učila hodati i nisam mogla ustati. Fizički i mentalno mi je bilo teško, trebalo mi je dugo da opet budem u redu sama sa sobom, pogotovo oko posla i pisanja. Naša tijela su nevjerojatna i sposobna za toliko toga. Odvojite trenutak da budete zahvalni za vlastitu snagu volje. Svi znamo da je u redu ne biti dobro cijelo vrijeme i nadam se da se svi jako brinu o sebi te odvajaju trenutke za mentalno i fizičko zdravlje. Također, provjerite svoje prijatelje. Šaljem svima zdravlje, zagrljaje i ljubav", poručila je u objavi.

Tko je Jackie?

Roditelji su joj porijeklom iz Njemačke i Brazila, a Jackie je dosad živjela u obje zemlje. Već od svoje druge godine počela je svirati klavir, a sada piše pjesme na engleskom i portugalskom jeziku. Bila je članica ženske grupe Schutz.

O njihovoj vezi ne zna se puno detalja, a vjeruje se da su zajedno od lipnja ove godine. Na pariškom Tjednu mode viđeni su u društvu cijele obitelji Beckham. Nakon održane revije Jackie je čestitala Victoriji Beckham. "Najljepša revija i najljepša haljina. Čestitke", napisala je uz fotografije u haljini u kojoj je išla na Tjedan mode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.