Curu engleskog nogometaša stalno vrijeđaju zbog izgleda. On: To je ljubav mog života

Foto: Profimedia/Instagram

Tijekom utakmice Engleske i Slovačke u osmini finala Europskog prvenstva došlo je do incidenta. Došlo je sukoba između engleskog reprezentativca Declana Ricea i izbornika Slovačke Francesca Calzone. 

Calzona je uletio na teren kako bi razgovarao sa sucem na kraju produžetaka, ali u tom trenu mu Rice pokazuje neka ne smeta. Slovački trener potom je gurnuo engleskog reprezentativca, a suigrači Engleza smirivali su situaciju.

Čitač s usana Jeremy Freeman za Daily Mail je otkrio što je Englez poručio izborniku Slovačke: "Zašuti, pičko. Zašuti, ti ćelava kurvo". Tu je utakmicu i raspravu s tribina pratila i djevojka Declana Ricea. 

Rice često brani svoju djevojku od ružnih komentara hejtera

Declan Rice već osam godina u vezi je s Lauren Fryer, koja se često nađe na meti internetskih trolova zbog izgleda. Par je zajedno od srednje škole i imaju dijete, no i dalje nalaze na ružne komentare poput: "On može bolje", "Kako može biti s njom?", "Pa gdje je ona od njega?", "Koliku lovu zarađuje, a gle mu djevojku".

Sve je počelo lani na X-u (odnosno Twitteru) kada su neki trolovi počeli pisati da nogometaš ima "niske standarde" i objavljivati fotografije Lauren. Maltretiranje je postalo neizdrživo pa se Lauren potpuno povukla s društvenih mreža. Ostavila je profile aktivne, ali prestala je objavljivati i obrisala sve ranije objave.

Situacija je toliko izmaknula kontroli da su i na presicama Declanu počeli postavljati pitanja o njegovoj djevojci i situaciji u kojoj se našla. On ju je neumorno branio. "Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje", govorio je tada. Sad su u njenu obranu stali i mnogi drugi. 

Lauren se često može vidjeti na tribinama, odakle podržava Declana tijekom utakmica. Par živi zajedno u Londonu jer Declan trenutno igra za Arsenal. Također imaju kuću u Kingstonu, gdje su odrasli. Prvo dijete rodilo im se u kolovozu 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.