Curu izbacili iz teretane zbog onog što je obukla: "Rekli su da ometam muškarce"

Foto: Twitter

STUDENTICA prava Marny (22) otkrila je da je izbačena iz teretane zbog onog što je nosila. Iako možda zamišljate da je riječ o prekratkim topićima i hlačicama, činjenica je da su Marny zamjerili majicu do pupka i tajice.

Djevojka priznaje da je bila šokirana nakon što joj je djelatnica teretane u Constanceu u Njemačkoj rekla da mora otići.

"Rekla mi je da ne mogu trenirati u takvom izdanju, gledala sam je u šoku jer mi nije bilo jasno. Nisam ni na sekundu pomislila da je problem u mojoj odjeći, mislila sam da sam možda prebučna", ispričala je za Daily Mail.

Tad joj je zaposlenica rekla da joj se vide leđa i trbuh te da time ometa druge korisnike teretane.

Marny je objavila fotografiju kombinacije koju je nosila kako bi dokazala da joj se vidjelo maksimalno dva centimetra kože na trbuhu i leđima.

"Upravo sam izbačena iz teretane jer moja odjeća 'previše otkriva' i odvlači pozornost muškarcima. U kojem stoljeću živimo? Pretužno", napisala je.

"Oprosti, ali što? Ovo je neoprostivo. Koja je to teretana. Ja bih im se žalila jer seru" i "Muškarci bi trebali ostati doma ako se ne mogu kontrolirati u javnosti. Nemaju pravo određivati kako će izgledati žene u njihovoj okolini", neki su od komentara korisnika Twittera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.