Daily Mail nahvalio bajkovito selo u zaleđu Skradina: "Najslađe mjesto ikad"

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Krka Fairytale Village, koji se nalazi u naselju Rupe u zaleđu grada Skradina, uz Nacionalni Park Krka, oduševio je Britance. 

Daily Mail objavio je članak o selu koje nudi smještaj u kućicama u obliku gljive i dvorca. "Turisti koji žele provesti odmor u Hrvatskoj mogu svoj boravak učiniti još čarobnijim - rezervirajući boravak u maloj kući u obliku bundeve, gljive ili minijaturnog dvorca. Ovo bajkovito selo nalazi se pored Nacionalnog parka Krka", piše u članku.

"Mali dvorci"

"Minijaturna kuća, napravljena da izgleda kao mali dvorac, također ima puno vanjskog prostora, gdje gosti mogu pronaći stol i stolice, klupu, vatrište, vanjsku kuhinju, roštilj i ležaljke za sunčanje. Ima i dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, kupaonicu, kuhinju... Unutra također ima TV, glačalo i sušilo za kosu", dodaju.

Daily Mail ove kućice naziva "malim dvorcima", a u tekstu su istaknuli da su brojni turisti bili očarani ovakvim smještajem. "Ovo je mjesto puno ljubavi. Osjećali smo se jako ugodno", "Ovo je jedno od mojih najdražih mjesta na kojima sam odsjela. Savršeno iskorišten prostor", "Najslađe mjesto ikad", izdvojili su komentare turista s društvenih mreža. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.