Daleka obala objavila da se raspala pa izbrisala objavu

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

NAKON što je Daleka obala objavila da prestaje sa zajedničkim djelovanjem, obožavatelji su ostali šokirani, ali sada su zbunjeni jer je grupa maknula objavu s Facebooka.

"Dali smo sve od sebe"

"Dragi naši svi: publiko, suradnici, prijatelji i poslovni partneri, nas četvorica odlučili smo prestati sa zajedničkim djelovanjem u idućoj godini, odmoriti se i posvetiti samostalnim karijerama. U ove četiri godine, od kada smo se vratili na scenu kao bend, dali smo sve od sebe, odsvirali puno koncerata i snimili dobar album. Sve vas volimo i želimo vam ugodne blagdane i sretnu Novu godinu", pisalo je u objavi.

Posljednji frontmen nekad popularnog benda bio je Jakša Kriletić Jordes koji se skupini pridružio 2019. godine. Uz njega su, od originalne postave koja je u kultnom bendu nekad svirala s Marijanom Banom, svirali Jadran Vušković, Zoran Ukić i Boris Hrepić Hrepa. Do samog kraja s Dalekom obalom surađivao je i Neno Belan.

Obala je posljednju pjesmu, Wonderland, objavila u rujnu. Marijan Ban, osnivač Daleke obale, sa scene se povukao prije šest godina zbog zdravstvenih problema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.