Dan nakon rođendana preminuo legendarni fitness guru Richard Simmons

Foto: Profimedia

Richard Simmons, legendarni fitness guru, preminuo je samo jedan dan nakon 76. rođendana, prenosi New York Times.

Izvori iz policije kažu da su policija i vatrogasci odgovorili na poziv njegove domaćice nešto prije 10 ujutro u subotu. Kad su stigli u Simmonsov dom, pronašli su ga mrtvog. Simmons je nedugo prije smrti bio aktivan na Facebooku, gdje se zahvalio obožavateljima na svim rođendanskim čestitkama koje je primio.

Thank you…I never got so many messages about my birthday in my life! I am sitting here writing emails. Have a most beautiful rest of your Friday. Love, Richard

Posted by Richard Simmons on Friday, July 12, 2024

Simmons je rođen u New Orleansu u Louisiani 1948., a pohađao Državno sveučilište Floride gdje je diplomirao umjetnost prije nego što se preselio u Los Angeles 70-ih. Nakon što je neko vrijeme radio kao konobar na Beverly Hillsu, Simmons je otvorio niz teretana za klijente koji su bili u lošoj formi.

Otvorio je lanac teretana The Anatomy Asylum - kasnije preimenovan u Slimmons - koji je sadržavao i bar sa salatama s obzirom na to da se Simmonsova filozofija vježbanja vrtjela oko zdrave prehrane. Simmons se proslavio 70-ih i 80-ih. Izdao je desetke fitness kazeta i DVD-a uključujući hitove poput Sweatin‘ to the Oldies, Party off the Pounds, Blast Off i mnoge druge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.