Dancing On Ice: Heather Mills "mora" klizati u veganskim klizaljkama

HEATHER MILLS, na Otoku poznata kao najomraženija bivša supruga, ovih dana nastupa u showu koji se posljednjih dana pokazuje u ondašnjem eteru, "Dancing On Ice". Heather je za novi show koji bi joj trebao podignuti rejting među zemljacima ošišala kosu, napumpala grudi i zatražila veganske klizaljke.

Inače poznata kao borac za ljudska i životinjska prava, Heather se hrani po posebnom režimu i zahtjeva da joj takvu hranu, na trošak showa, na treninge dostavljaju. Međutim, cure informacije da je tu privilegiju toliko bahato tražila da joj producenti nisu htjeli udovoljiti. No morali su, prenose mediji, zato što je prijetila da će u protivnom napustiti show.

Kada bi izuzeli njezinu bahatost i želju za samopromocijom, Prijateljima životinja i inim udrugama je napravila golemu uslugu propagirajući vrijednosti do kojih drže pred milijunskim auditorijem, a to se definitivno bilježi kao dobro djelo.

Međutim, Heather ipak najviše voli pričati o sebi pa je novinarima nabrojila što je sve ozlijedila vježbajući: zdjelicu, rebra i rame, ali, ustrajat će do kraja, kaže. Izjavila je i da neće tugovati bude li najgora među natjecateljima te da je pristala gostovati u showu kako bi prikupila novac za dobrotvorne svrhe i pokazala kako invalidi mogu ravnopravno sudjelovati u svim sportovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.