Daniel Craig i njegova supruga privukli pažnju neobičnim outfitima na reviji u Parizu

Foto: Profimedia

Bivši James Bond Daniel Craig i njegova supruga, također glumica, Rachel Weisz privukli su poglede na Tjednu mode u Parizu. Daniel, koji je zaštitno lice Loeweove kolekcije za jesen/zimu 2024., sa suprugom je posjetio reviju tog modnog brenda na kojoj su predstavljeni komadi za proljeće/ljeto 2025.

Za tu priliku odjenuo je predimenzionirane hlače, šareni džemper i jaknu, a ostao je vjeran dužoj kosi, kakvu nosi posljednjih mjeseci. Njegova supruga odjenula je predimenzionirane traperice i također šareni džemper.

Ne govore puno o svom braku

Daniel i Rachel upoznali su se 1994. godine na setu jednog filma, a on je u to vrijeme bio u braku s Fionom Loudon. Službeno su počeli izlaziti nakon što su oboje glumili u filmu Kuća snova 2010., a već sljedeće godine su se vjenčali u tajnosti na ceremoniji sa samo četiri svjedoka.

U rujnu 2018. rodila im se kći. Rachel s bivšim zaručnikom, redateljem Darrenom Aronofskim ima i 18-godišnjeg sina Henryja, dok Daniel iz braka s Fionom ima 32-godišnju Ellu. 

Rachel je jednom govorila o tome zašto svoj odnos s Danielom drži podalje od očiju javnosti. "On je jednostavno previše slavan. Morate zaštititi svoj brak", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.