Na obje fotke je Daniel Craig. Koje izdanje vam se više sviđa?

Foto: Profimedia

Daniel Craig (poznat po ulozi Jamesa Bonda) ima novi imidž i to je jasno još od srpnja, kada se pojavio kao zaštitno lice kampanje brenda Loewe. Nakon toga je šareniji i opušteniji stil pokazao i u Veneciji, a sad i u Parizu, gdje se sa suprugom Rachel Weisz pojavio u šarenoj oversize kombinaciji.

Britanski glumac, čiju je karijeru obilježila uloga macho agenta 007 koji se skoro pa i ne skida iz elegantnih odijela, novim je stilom izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. Dok neki hvale promjenu, drugi su zgroženi i tvrde da mu "hipsterski imidž" nimalo ne pristaje. 

"Ne sviđa mi se ovo. Izgleda kao neki rođak u srednjim godinama koji je prerastao svoju cool fazu prije mnogo godina. Jezivo", "Izgleda kao da je pobjegao iz bolnice za mentalne poremećaje", "Bože, što je ovo? Molim te, obuci odijelo", nizali su se negativni komentari još ljetos.

No, čini se da Craiga negativni komentari ne diraju te da je u potpunosti prihvatio ulogu zaštitnog lica Loewea i u privatnom životu. Koje njegovo izdanje vam je draže?

Tko je Daniel Craig?

Daniel Wroughton Craig rođen je 2. ožujka 1968. godine u Chesteru, u Engleskoj. Svjetsku slavu stekao je ulogom Jamesa Bonda, tajnog agenta 007, u istoimenoj filmskoj franšizi.

Craigova filmska karijera započela je sredinom 1990-ih, a pojavio se u nizu britanskih filmova, uključujući Our Friends in the North (1996) i Layer Cake (2004). Njegova karijera je doživjela prekretnicu kada je izabran za Jamesa Bonda 2005. godine, nakon što je Pierce Brosnan odustao od uloge.

Craigov prvi film iz franšize bio je Casino Royale (2006) i postigao je veliki uspjeh, a njegov prikaz lika bio je mračniji i realističniji od prethodnih interpretacija. Nakon toga nastavio je s ulogama u filmovima Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) i Spectre (2015). Njegov posljednji film kao Bond, No Time to Die, premijerno je prikazan 2021. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.