Dave Grohl napadao je suprugu da ga vara s trenerom prije nego što je priznao aferu

Foto: EPA

Pjevač i gitarist Foo Fightersa Dave Grohl otkrio je nedavno da je varao svoju ženu te da je nedavno postao otac djeteta kojeg je dobio s ljubavnicom. 

>>Dave Grohl: Imao sam aferu, nedavno sam postao otac djeteta rođenog izvan braka

Imao je ljubomorne ispade

No mjesecima prije svog priznanja, Grohl je imao ljubomorne ispade prema supruzi Jordyn Blum (45), koju je optuživao da ima "prljavu aferu" sa svojim zgodnim trenerom tenisa Christopherom Crabbom (54), ispričao je anonimni izvor blizak obitelji za Daily Mail. Izvor pretpostavlja da je Grohl suprugu optuživao za nevjeru kako bi zametnuo trag vlastite afere.

"Dave Grohl godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno jer mu takvo što uopće može pasti na pamet. No on je bio uporan", rekao je izvor blizak paru te dodao: "Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Ona sad smatra da ju je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere."

Šokirao je fanove objavom

Podsjećamo, 55-godišnji glazbenik na Instagramu je priznao aferu te objasnio kako čini sve da zasluži oprost svoje obitelji.

"Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je 55-godišnji glazbenik na Instagramu tada.

Dave i njegova samozatajna supruga, bivši model i producentica Jordyn Blum zajedno su više od 20 godina. Vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri - Violet Maye (18), Harper Willow (15) i Opheliju Saint (10).

Kćeri Davea Grohla nestale s Instagrama nakon njegove objave

Grohlove kćeri Violet i Harper deaktivirale su svoje Instagram profile, a fanovi pišu da su to učinile sat vremena nakon njegove objave. Violet je imala više od 225.000 pratitelja, a Harper oko 40.000 pratitelja. Na njihovim profilima sada piše da stranica nije pronađena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.