Davidova audicija iz Superstara širi se društvenim mrežama. Sviđa li vam se?

Foto: Press

David Marušić (24) iz Splita osvojio je publiku i žiri u Superstaru izvedbom pjesme Through the Valley Shawna Jamesa. Njegov glas ostavio je Tončija Huljića bez riječi. Jedan od komentara na njegov subotnji nastup glasio je: "Pojeo je pjesmu."

Oduševio je žiri

@superstarcroatia Kakav glas, kakva emocija! David Marušić otpjevao je 'Through the Valley' 😎 #rtlhrvatska #superstarcroatia #superstar ♬ original sound - SuperStar Croatia

"Kakvo iznenađenje", rekla je Severina, dok je Tonči Huljić također bio zadivljen njegovim glasom i interpretacijom. "Nemojmo se zezati - čime se ti baviš?" upitao ga je Tonči, a David je skromno priznao da nema profesionalnog iskustva s pjevanjem te da bi svoje pjevačke vještine ocijenio sedmicom. "Ma, ajde, brate, nisi normalan", odgovorio mu je Tonči.

"Vrhunski glas, odlična interpretacija, savršeno emotivna. Malo sam bez teksta, a to mi se rijetko događa", dodala je Nika.

S nagradom bi kupio bicikl

Filip ga je upitao što bi napravio s nagradom od 50 tisuća eura, a David je kroz smijeh odgovorio da bi prvo kupio novi bicikl.

@superstarcroatia Je li David najslađi ili što?! 🥰 #rtlhrvatska #superstarcroatia #superstar ♬ original sound - SuperStar Croatia

David je očarao i publiku, pa je njegov nastup na YouTubeu u dva dana skupio preko 47 tisuća pregleda. Na TikToku su njegovi videi s audicije postali viralni, a nastup u kojem pjeva prikupio je više od 300 tisuća pregleda. Video nakon nastupa, u kojem ocjenjuje svoju izvedbu i govori što bi kupio s nagradom, pregledan je gotovo 800 tisuća puta.

Uspoređuju ga s Damianom Davidom

"Eto, to je to. Momak dođe, jednostavan, bez ikakve glume, razvali. To se zove Superstar", napisala je jedna gledateljica. "Kad Tonči ne vjeruje da netko tako pjeva u Superstaru, onda znaš da je vrhunski. Bravo maestro", dodao je drugi.

Neki su ga čak usporedili s Damianom Davidom, frontmenom grupe Måneskin i pobjednikom Eurosonga 2021. godine. "Zvukom baca na Damiana Davida, stvarno je dobar", jedan je od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su našli mane njegovom nastupu. "Manje stenjanja gdje ne treba, ali generalno solidan nastup", "Je li ovo stenjanje na engleskom?", neki su od komentara.

Podsjetimo, mladi Splićanin odlučio se prijaviti u show nakon smrti voljenog djeda i saznanja da je i on pjevao u mladosti, što ga je potaknulo da vlastiti talent pokaže i drugima. "Moj djed je bio moje sidro u životu, kad god mi je nešto trebalo, uvijek je bio tu uz mene, bilo to djelima ili savjetom. On je moj najveći uzor i nadam se biti barem upola čovjek kakav je on bio", priznao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.