Dečki iz Joker Outa se u novom spotu "tuku" s duom iz Buč Kesidija

Foto: Press

Pjesma Bluza, koja je u rujnu zaživjela kao službeni singl s nadolazećeg albuma Souvenir Pop grupe Joker Out, sada ima i svoj videospot. "Prvi put smo snimali spot i razbijali po lokalu, prvi put smo se tukli i prvi put smo svirali instrumente koje inače ne sviramo", komentirali su dečki iz benda, inače nekadašnji predstavnici Slovenije na Eurosongu.

"Ovaj put se petorka našla u ulozi kafanskih muzičara, gdje pjevačeve oči zapaze, nažalost, već zauzetu lijepu gospođicu. Situacija se zaoštrava kad sve to primijeti njezin pratitelj, što preraste u opću tučnjavu. Filmski vrtlog emocija ne štedi ni instrumente, pa čak ni violina nije pošteđena", opisuju spot.

U spotu Buč Kesidi

U spotu se pojavljuju glumica Saša Pavlin Stošić i duo Buč Kesidi. Slovenski Joker Out i duo iz Pančeva već godinama povezuje pravo prijateljstvo.

"Vrhunski bend koji nam se svima urezao u pamćenje prije nekoliko godina, kad smo čuli album Euforija. Brzo smo shvatili da ih osim sjajnih glazbenih sposobnosti krasi i izuzetna ljudskost, zato nam je čast što su nam se pridružili u videu i obogatili naše prijateljstvo", izjavili su dečki iz Joker Outa.

Režiju videospota dvanaesti put zaredom potpisuje Mark Pirc iz produkcije Studio 7, ovaj put u suradnji s Andražem Drobničem (Karlo Kirri).

Treći studijski album Souvenir Pop bit će objavljen 15. studenog, a promovirat će se na jesenskoj turneji Album Release Tour, koja prolazi kroz Ljubljanu (22. i 23. studenog), Novi Sad (26. studenog), Beograd (27. studenog), Skoplje (1. prosinca), Zagreb (3. prosinca), Maribor (6. prosinca) i Beč (9. prosinca).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.