Ispovijest Del Boya iz Mućki: Otvorio sam pismo i nakon 50 godina saznao da imam kćer

Foto: Profimedia

BRITANSKI glumac Sir David Jason (83), Del Boy iz serije Mućke, prošle je godine otkrio da ima kćer za koju nije znao. Saznao je da je otac Abi Harris (52), koja ima sina Charlieja (10), pa je tako Jason istovremeno postao i djed. Glumica Jennifer Hill i on imali su kratku aferu, no posljedice toga pojavile su se godinama kasnije.

Pismo koje mu je promijenilo život

Više od pedeset godina kasnije Jasonu je stiglo pismo koje mu je promijenilo život, a sada je otkrio što je pisalo u tom pismu koje je poslala njegova kći, piše Daily Mail.

"Da počnem od početka, točnije mog početka. Pitam se je li ti ikada prošlo kroz glavu, kao što je to bio slučaj s mamom i nedavno sa mnom, da bi ti mogao biti moj biološki otac. Već su dugo mučim s činjenicom da je pitanje tko mi je tata zapravo neriješeno. Ne želim da se mama osjeća krivom. Nisam htjela 'izdati' svog pokojnog oca i beskrajno sam se brinula kako, zaboga, da ti pristupim. Međutim, stvarno bih voljela znati", stajalo je na početku pisma.

Nije tražila novac

U pismu je naglasila da ne želi novac. Zatražila je od Jasona da napravi test očinstva kako bi se situacija konačno razjasnila, te istaknula da bi sve trebalo ostati anonimno i između njih dvoje.

"Žao mi je ako ovo zvuči prilično naglo, ali očajnički se trudim ne posustati. Da situaciju objasnim preko pisma trebalo bi mi puno stranica, pa vas molim možemo li razgovarati", stajalo je na kraju pisma.

Ruke su mu se tresle

Glumac je izjavio da je otvorio pismo u kuhinji i bio šokiran. Ruke su mu se počele tresti jer nije mogao vjerovati onome što je pročitao, pa je to ponovno čitao iznova i iznova.

"Moram priznati da mi zapravo nije prošlo glavom, u ovih pedeset godina, da bi naša afera mogla rezultirati djetetom te da postoji šansa da je Abi Hill moja kćer, no pomisao da bi ona mogla biti moja izazvala je u meni vrtlog emocija“, podijelio je glumac.

Vijesti je odmah podijelio sa suprugom Gill, koja je također bila iznenađena. Dok su zajedno čitali pismo, razvila se simpatija prema Abi, te su pristali na test očinstva. Rezultati su pokazali da je ona zaista njegova kći, a prvi put su se sreli u jednom londonskom hotelu.

"Nitko nije znao što da radi sa sobom"

"Mislim da prvo nitko nije znao što da radi sa sobom. Teško mi je objasniti kako je to upoznati nekog tko ima preko 50 godina, vaš je, a nikada ga prije niste sreli", ispričao je glumac.

"Ja upoznajem Abi i ona upoznaje mene, za to će nam trebati vremena. Nažalost, Jenny, Abina majka, umrla je na ljeto 2023. Jako se nadam da joj je laknulo kad je saznala da Abi konačno zna istinu o svojem početku te da sada može počivati u miru", poručio je Jason za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.