Demi Moore (61) na premijeri filma u Los Angelesu privukla poglede u crvenoj haljini

Foto: Profimedia

Demi Moore (61) privukla je poglede na premijeri filma The Substance u Los Angelesu.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u upečatljivoj crvenoj haljini sa zanimljivim uzorkom. Na premijeru je došla s kćerima Rummer, Scout i Tallulah koje su nasmijano pozirale fotografima. 

 

Obožavatelji nerijetko hvale izgled glumice. Demi se pojavila na naslovnici rujanskog izdanja časopisa Interview, a mnogi su istaknuli da glumica na fotkama izgleda odlično. U intervjuu je Demi komentirala veliku pažnju koju je njezino tijelo u bikiniju privuklo kada je imala 40 godina i glumila u filmu Charliejevi anđeli.

"Radila sam na filmu Charliejevi anđeli i puno se pričalo o poznatoj sceni u bikiniju. Sve je bilo jako naglašeno i puno se razgovaralo o mom izgledu. Nisam imala osjećaj da ne pripadam. Bilo je to više kao - nemam 20 ili 30 godina, ali još nisam bila ono što su oni smatrali 'majkom'", objasnila je.

"Hollywood je surov prema ženama u toj dobi jer više nema scenarija ili uloga koje im odgovaraju. Ili ste majka, ili ste dovoljno stari da vas ne smatraju seksi", rekla je Demi.

Demi u filmu The Substance ima glavnu ulogu

U filmu The Substance glavne uloge igraju Demi Moore, Margaret Qualley i Dennis Quaid. Film je imao premijeru na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je osvojio publiku.

The Substance je znanstvenofantastični horor redateljice i scenaristice Coralie Fargeat. Priča prati televizijsku zvijezdu i instruktoricu aerobika Elisabeth Sparkle (Moore), koja na svoj pedeseti rođendan dobije otkaz jer njezin šef (Quaid) smatra da je prestara.

 

Kada se vrati kući, misteriozni laboratorij pošalje Elisabeth pakiranje s kemikalijom nazvanom "the substance", koja je može pretvoriti u mlađu i ljepšu verziju sebe (Qualley). No - postoji caka. Da bi kemikalija djelovala, mora postojati ravnoteža, što znači da se mlađa i starija verzija Elisabeth trebaju izmjenjivati svaki tjedan.

The Substance je oduševio kritičare, a neki čak tvrde da je uloga Elisabeth Sparkles jedna od najkompleksnijih uloga u karijeri Demi Moore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.