Demi Moore o stanju Brucea Willisa: Stabilno je, vidjeli smo se prije dva dana

Foto: Instagram

Glumica Demi Moore govorila je o zdravstvenom stanju svog bivšeg supruga Brucea Willisa. 

Kaže da je Bruce stabilno

Iako su bili u braku od 1987. i razveli se 2000., Demi je ostala bliska s bivšim suprugom i godinama nakon razvoda. Zajedno imaju tri kćeri. Tijekom govora na Međunarodnom filmskom festivalu u Hamptonsu u nedjelju Demi je spomenula Brucea.

"Rekla sam ovo i prije. Bolest je to što jest. Mislim da moraš za to imati duboko shvaćanje. On je stabilno", rekla je.

Zatim je otkrila da je morala pustiti prethodnu verziju Brucea i pronaći radnost u sadašnjoj. 

"Ono što je uvijek potičem je da upoznate osobe u stanju u kakvom jesu. Kad se držite za ono što je bilo, mislim da je izgubljena igra. Kad ih upoznate takve kakvi su sada, shvatite ljepotu i slatkoću", dodala je.

Nedavno su se vidjeli

Također je otkrila da je vidjela Brucea samo dva dana prije dolaska na filmski festival. Došla mu je u posjet s unukom Louettom, čija je majka Rumer Willis.

Podsjetimo, Bruce Willis rijetko se pojavljuje u javnosti otkako mu je 2022. dijagnosticirana afazija, jezični poremećaj, a zatim je bolest napredovala do frontotemporalne demencije.

Što je frontotemporalna demencija?

Riječ je o rijetkoj vrsti demencije koja uzrokuje probleme s ponašanjem i govorom. Ponekad se naziva Pickova bolest ili demencija frontalnog režnja. Prvi vidljivi simptomi su promjene osobnosti i ponašanja te poteškoće s govorom. Ova vrsta demencije se odnosi na frontalni i temporalni režanj mozga, na kojima nastaju oštećenja uslijed bolesti. Nije poznato što je uzrokuje, no često postoji genetska komponenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.