Demi Moore progovorila o bolesti Brucea Willisa, otkrila što savjetuje kćerima

Foto: EPA/Profimedia

Demi Moore podijelila je novosti o stanju bivšeg supruga Brucea Willisa dok se glumac bori s frontotemporalnom demencijom. U petak se 61-godišnja glumica pojavila u The Drew Barrymore Show, a 49-godišnja TV voditeljica i glumica Drew Barrymore najprije se prisjetila njihovog zajedničkog rada na filmu iz 2003. Charliejevi anđeli: Punom brzinom. 

"Kad smo snimali Charliejeve anđele, Bruce je došao i samo zaigrao, on je otvorio film. I morali smo raditi s njim", prisjetila se Barrymore koja glumca zna gotovo cijeli život, još dok je kruh, kako ona kaže, zarađivao kao barmen u njujorškom Cafe Centralu. Barrymore je priupitala kolegicu Demi Moore, inače bivšu Willisovu suprugu, kako je on sada, prenosi The New York Post.

Demi Moore je otkrila koje savjete daje kćerima 

"S obzirom na sve, stabilno je", odgovorila je Moore koja je sa zvijezdom brojnih akcijskih hitova od 1987. do 2000. bila u braku, u kojem su dobili kćeri Rumer (36), Scout (33) i Talullah (30). U daljnjem razgovoru otkrila je savjete koje daje svojim kćerima dok se nose sa zdravstvenim problemima svog oca.

"Ono što kažem svojoj djeci je da ljude upoznate tamo gdje jesu. Ne držite se toga tko su oni bili ili što želite da budu, nego tko su oni u ovom trenutku. Iza toga postoji takva ljepota i radost i ljubav", kazala je Demi. Otkrila je i kako se trudi provesti što više vremena s Willisom i obitelji.

Nakon razvoda bivši par ostao je iznimno blizak. Demi Moore je čak prisustvovala Willisovom vjenčanju 2009. kada se oženio s Emmom Heming Willis, s kojom ima kćeri Mabel (12) i Evelyn (10). Glumica također ima blizak odnos s Emmom, a kompletna obitelj često zajedno slavi praznike i rođendane. Čak su prije četiri godine bili zajedno u karanteni u Idahu tijekom pandemije covida-19. 

Glumčeva kći se nedavno oglasila o njegovom stanju

Podsjećamo, glumcu Bruceu Willisu je prvo dijagnosticirana afazija, jezični poremećaj, zbog čega je odustao od glume u ožujku 2022. Zatim je Willisova obitelj potvrdila da je bolest napredovala do frontotemporalne demencije. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, njegova obitelj redovito obavještava obožavatelje o njegovom stanju, a nedavno su ga snimili i paparazzi dok se vozio Los Angelesom sa svojim zaštitarima.

Nedavno je njegova kći Tallulah Willis rekla da se Bruce "osjeća isto, što je u njegovoj situaciji dobro". "Naši posjeti imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve", dodala je. Iako je Bruceovo stanje teško palo cijeloj obitelji, Tallulah kaže kako je upravo to stvorilo mogućnost za više ljubavi između njih.

Od čega boluje Bruce Willis?

Frontotemporalna demencija je rijetka vrsta demencije koja uzrokuje probleme s ponašanjem i govorom. Ponekad se naziva Pickova bolest ili demencija frontalnog režnja. Prvi vidljivi simptomi su promjene osobnosti i ponašanja te poteškoće s govorom. Ova vrsta demencije se odnosi na frontalni i temporalni režanj mozga, na kojima nastaju oštećenja uslijed bolesti. Nije poznato što ju uzrokuje, no često postoji genetska komponenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.