Devet gradova ugostilo ZABA ljeto za klijente, najsretnije očekuju vrijedne nagrade

Foto: Press

Velika ljetna turneja, ZABA ljeto za klijente, u sklopu koje je Zagrebačka banka na jadranskoj obali posjetila devet gradova, završila je u Makarskoj, gdje su se bankari Zabe u sklopu završnice ove turneje družili s građanima u poslovnici na otvorenom. Upečatljiva banka na obali ugostila je proteklih tjedana više od tisuću posjetitelja koji su od Zabinih bankara iz prve ruke saznali više o pogodnostima prelaska banke na Mastercard kartice, dobili su prigodne poklone, a ujedno su imali priliku fotografirati se u zabavnom kutku te se osvježiti u vrućim ljetnim večerima sladoledom i vodom.

ZABA ljeto za klijente krenulo je početkom kolovoza sa sjevernog Jadrana, gdje su poslovnice na otvorenom bile postavljene u Rijeci, Puli, Poreču, Novom Vinodolskom i Umagu, te se nastavilo u Dalmaciji, gdje su bankari dočekivali brojne posjetitelje u Šibeniku, Trogiru, Splitu i završno u Makarskoj.

Bankari su tijekom cijele turneje posjetiteljima bili dostupni za sve informacije o migraciji na Mastercard kartice, a potencijalne nove klijente su informirali kako putem m-zabe, potpuno digitalno i jednostavno, postati klijent Zagrebačke banke. 

ZABA ljeto za klijente pratila je i vrijedna nagradna igra u kojoj će tri sretna dobitnika imati mogućnost osvojiti 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici. Tko su sretni dobitnici bit će poznato krajem rujna, a svi detalji dostupni su na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.