DiCaprio snimljen nakon što su objavljene fotke s Diddyjevih partija, skrivao se

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio snimljen je nakon što su procurile fotografije s Diddyjevih tuluma. Leonardo je trenutno u Milanu gdje se održava Tjedan mode. 

Glumac je snimljen dok je šetao ulicama Milana. Skrivao se ispod maske za lice i šilterice koju je navlačio preko lica kako se ne bi vidjelo. 

Naposljetku su ga paparazzi snimili s obitelji i prijateljima na ručku u poznatom restoranu Il Salumaio. U restoranu je skinuo masku, ali je stavio sunčane naočale.

Diddy rekao da mu je Leo omiljeni gost na zabavama

Podsjetimo, saznalo se da je DiCaprio bio Diddyjev omiljeni gost na partijima. U snimci iz 2018. godine, koja je nedavno ponovno objavljena, Vogue je pitao Diddyja koja osoba je broj jedan na popisu uzvanika za njegove "bijele zabave". Odgovorio je: "Leonardo DiCaprio." 

Objavljene su i fotografije s "bijele zabave" 1998. godine, na kojima se glumac smije i puši. Međutim izvor blizak DiCapriju kaže da glumac već godinama nije u kontaktu s Diddyjem iako postoje dokazi da su njih dvojica zajedno bili na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. srpnja 2004. te da je glumac bio na proslavi Diddyjevog 50. rođendana.

Izvor: DiCaprio nema veze s Diddyjem

"Leonardo DiCaprio nema apsolutno nikakve veze s ovim. Bio je na nekoliko zabava početkom 2000-ih, ali na njima su bili doslovno svi. To su bile velike kućne zabave. Leo je tada bio na početku karijere i sada se maknuo od partijanja. 

Nema ništa s tim svijetom, tako da je smiješno što se pretpostavlja da je upetljan u ovo na temelju nekoliko fotografija starih 20 godina. Fokusiran je na karijeru i vezu i uopće ne razmišlja o Diddyjevom slučaju s kojim nema nikakve veze", branio ga je izvor za Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.